Spring naar hoofd-inhoud

PlannComm voor directeuren

U wilt de omzetverwachting weten van de geplande werkzaamheden? Moet u extra werknemers aanwerven? En zo ja voor welke afdeling van welke kantoorvestiging, Of kunt u het oplossen door de overcapaciteit van een ander kantoor aan te wenden. Wilt u weten wat er via de standaard E-mailfunctie allemaal naar u klanten wordt gemaild. Wilt u weten hoe lang de doorlooptijden zijn van een bepaalde werkzaamheid zodat u daar op kunt bijsturen. PlannComm vertelt het u allemaal.

Status van de omzet

U kunt tot op werkzaamheidniveau zien hoeveel de omzet bedraagt o.b.v. de geplande uren. Is een werkzaamheid wel interessant om intern uit te voeren of besteden we dit wellicht beter uit. Hoeveel omzet genereerd een werknemer, een afdeling of zelfs een kantoor op basis van de geplande uren. Belangrijke informatie voor u als directeur. PlannComm ondersteunt u.

Makkelijk schakelen

Via 'oud1' kunt u eenvoudig zien hoeveel dagen er zaten tussen de startdatum en de datum dat de werkzaamheid is voorbereid. Op dezelfde wijze wordt via 'oud2' het aantal dagen getoond tussen de datum 'voorbereid' en de datum 'verzonden'.  Is er nog geen datum ingevuld dan wordt het aantal dagen getoond tot vandaag. Zowel kolom 'oud1' als kolom 'oud2' kunt u eenvoudig sorteren van hoog naar laag.  

In dit voorbeeld is gekozen voor project 'jaarrekening' en status 'onderhanden'.

Terug kijken

Maar u kunt ook achteraf de doorlooptijd beoordelen.

In het voorbeeld is gekozen voor project 'jaarrekening' en de eindstatus 'Partner review'.  Het veld 'oud 1' is gesorteerd van hoog naar laag.

Of kies een andere rol