Spring naar hoofd-inhoud

PlannComm voor managers

Als manager wilt u weten of een werknemer nog ruimte heeft in de planning of juist vol is ingepland. Komt er een nieuwe klant. Wie heeft ruimte, waar kunnen we schuiven in de planning etc etc. Hoeveel uur zijn er beschikbaar voor een afdeling t.o.v. de ingeplande tijd. Kan die afdeling extra klanten aan of is uitbreiding van het personeelsbestand noodzakelijk. PlannComm geeft het antwoord en heeft u alles onder controle.

Planning

De afdeling rapportage van kantoor Utrecht heeft in de maanden april en mei te weinig uren beschikbaar ten opzichte van de geplande uren. Is het op te lossen met schuiven in de planning? Of kan een ander kantoor bijspringen.  Allemaal Informatie die u nodig heeft om uw werknemers optimaal te laten functioneren.

Inzicht beschikbare uren

Maar u kunt ook zien hoe het overschot of tekort is samengesteld. Wie heeft tijd over in de planning en kan een collega helpen.

Voorbeeld

In dit voorbeeld komt Werknemer 15 uren tekort in de maanden maart, april & mei (rood). De werknemer zou bijvoorbeeld alsnog kunnen gaan overwerken om deze tekorten te compenseren.

Doorlooptijd

Beoordeel de doorlooptijd van een project. In dit voorbeeld is gekozen voor project 'jaarrekening' en status 'onderhanden'.

Maar u kunt ook achteraf de doorlooptijd beoordelen. In het voorbeeld is gekozen voor project 'jaarrekening' en de eindstatus 'Partner review'. Het veld 'oud 1' is gesorteerd van hoog naar laag.

In een oogopslag

In een oogopslag toont PlannComm bij welke werknemers er teveel is ingepland of dat er juist nog ruimte is qua planning. Dit overzicht wordt weergeven in een percentage van de geplande uren ten opzichte van de beschikbare uren. Dit overzicht kan ook in aantallen worden weergegeven. Hierbij ziet u het verschil tussen de geplande en de beschikbare uren.

Of kies een andere rol