Spring naar hoofd-inhoud

PlannComm voor medewerkers

Bekijk uw jaarplanning in één oogopslag en zie in welke maanden er knelpunten zijn en ín welke maanden er nog ruimte is. U kunt op ieder moment controleren of u in de pas loopt met de werkzaamheden die in uw planning staan. Bekijk via de detailoverzichten wat er van u wordt verwacht. Hoeveel tijd u mag spenderen aan een werkzaamheid. Kortom: U weet precies wat er van u wordt verwacht en dat geeft rust.

Communiceer met gestandaardiseerde E-mails met uw klant. Snel en efficiënt en conform de kantoorstandaard.

Beschikbare uren overzien

Uw jaarplanning. Hoeveel uren bent u per maand beschikbaar voor de geplande werkzaamheden? Heeft u uren over of komt u uren te kort in de planning? In PlannComm heeft u het volledige overzicht.

Actueel

Door 'to do' aan te vinken kunt u op ieder moment uw actuele status zien. Loopt u voor of achter op uw planning. Is bijsturing vereist.?

Onderlinge communicatie

Kijk via overzichten details naar uw detailplanning. Middels statussen communiceren collega’s met u. U hoeft niet constant aan collega’s te vragen hoe ver ze zijn met een werkzaamheid. Dit blijkt uit PlannComm. Iedereen kan zijn werkvoorraad dus halen uit PlannComm.

Status van de klant

Houdt uw planning op eenvoudige wijze bij in PlannComm. Vanuit de klantenkaart is alles snel en efficiënt door iedereen bij te houden. Geen onnodige of dubbele handelingen. Ook de standaard e-mail is eenvoudig in te richten en te gebruiken.

E-mail

Dit is een voorbeeld van een standaard e-mail. Eén muisklik en de mail is gemaakt. U beslist altijd zelf of de mail uiteindelijk wordt verzonden.

Of kies een andere rol